Celodenní workshop ve ve Včelím chrámu pro max.6 osob

17.09.2023 00:00

Po letních workshopech a velkém zájmu, ještě připojuji dva podzimní celodenní workshopy. Recenze z letních workshopu je níže.

Komorní celodenní workshop ve Včelím chrámu v Bílých Karpatech, kde se dozvíte vše nejen o tělových, ušních a čakrových svící.

Max pro 6 osob

ve dvou nedělních termínech 17.9.; 24.9.; 

(termíny na sebe tématicky nenavazují, vyberte si pouze jeden termín, který vám bude vyhovovat)

na adrese Bylničky 240

Naučíte se se svícemi pracovat na sobě a na druhých.

Budu se vám individualně věnovat, odpovídat na otázky a ráda vám předám vše, co jsem se o svících za deset let naučila. Nenaučíte se svíce vyrábět.
Součástí dne bude povídání o včelách, nahlédnutí do jejich světa, relaxace u včel.
Začátek v 10:00, konec v 18.00, dle potřeby se může konec protáhnout.
Po ukončení je možnost přespaní ve vlastních stanech, nebo pod hvězdnou oblohou na louce.
Cena 2200,- 
V ceně: lektorné, užité svíce, oběd, voda ze studánky nabitá nad včelami, možnost přespání na pozemku. 
Pokud budete chtít přespat ve Včelím chrámu nad včelkama, je možné využít tuto možnost a připlatit si noc před workshopem nebo noc po. za  zvýhodněnou cenu 
800,- na osobu. (noc pro max.dvě osoby) 
 
Rezervovat místo si můžete přes email: ka.rys@seznam.cz
Napište prosím jméno a termín workshopu, případně zda budete chtít přespat.
V případě dalších dotazů volejte: 776839364
V případě zájmu o nocleh ve Včelím chrámu prosím tuto informace sdělte s předstihem.
Po přihlášení a potvrzení vašeho místa posílejte zálohu 1000,- na c.u. 
0258397770-0300
 
Pokud někdo přijede z daleka a potřebuje k přespání větší komfort, ráda doporučím nedaleké, krásné ubytování u přátel ve Svatém Štěpáně.
 
 
Těším se na setkání s Vámi
Kateřina Raisová
 
ohlasy účastnic letního workshopu 
 
"Ahoj Káťo, moc Ti děkuji za celodenní workshop ve Včelím chrámu. Bylo to velmi úžasné, jak po léčivé stránce, tak po stránce učení. Jsi studnice vědomostí a moc Ti za to děkuji. Ještě dneska to se mnou rezonuje. Včely jsou úžasné bytosti a ta láska, s kterou jsi o nich mluvila a s nimi léčila, byla pro mne a doposud je velmi silná. Včelí chrám, který jsi vybudovala s pomocí boží je nádherný. Ta léčivá síla, která z něho jde je nepopsatelná. Děkuji ti za to, že jsi a za to, že jsem měla možnost využít tvého učení a léčení.
Je krásné pracovat s tvými svícemi,  úplně to zase vnímám jinak,  když jsem prošla tvým seminářem. Je to místem, tebou, včeličkami, chrámem. Cítím jiný příval energie při masážich s použitím svící ❤️." Kateřina Kuběnová
 
"Milá Katy,
chtěla bych velmi poděkovat za skvěle sestavený workshop o všech typech svící a jejich použití.. Nadchla mě nejen čistota a síla energií, které nás obklopovaly ve Včelím chrámu, ale hlavně Tvůj osobitý přístup, hloubka Tvých znalostí a zkušeností.  To vše jen umocnilo můj zážitek z tohoto setkání... Navíc kvalita svící je opravdu prvotřídní - už jsme spotřebovali téměř tři balení tělových svící a veliká spokojenost! Doporučuji všem, jak laikům, tak i profesionálům, dokáží dělat opravdu velké věci...
S láskou a úctou 
Jana Malásková"

 
 
 
 
 

Fotogalerie: Celodenní workshop ve Včelím chrámu pro 7 osob